Tule vapaaehtoiseksi

Sydänpiiri ja sydänyhdistykset hakevat jatkuvasti tarkoituksensa ja toimintansa toteuttamiseksi vapaaehtoistyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Sydäntyön vapaaehtoiset voivat olla mukana erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelyissä ja toteuttamisessa, vertaistukihenkilöinä, kerhojen ja ryhmien vetäjinä (esim. vertais- ja liikuntaryhmät), tekemässä terveysmittauksia tai varainhankintaa (esim. arpajaispalkintojen hankkiminen tai lipaskerääjänä toimiminen).
Tällä hetkellä on erityisesti tarvetta terveysneuvontaa ja -mittauksia tekevistä henkilöistä.
  • Jos sinulla on terveyden- tai sairaanhoitajan koulutus (voit olla myös eläkeläinen) ja haluat lahjoittaa muutaman päivän vuodessa sydäntyölle, niin ota yhteyttä Kymenlaakson Sydänpiirin toimistolle kymenlaakso(at)sydan.fi.
  • Tarjoamme sinulle koulutuksen ja täyden tuen tehtävään. Tehtävien ajat ja paikat sovitaan hyvissä ajoin etukäteen ja voit vaikuttaa aikatauluihin. Mittaustilaisuuksissa tapaat mukavia ihmisiä. Kaupan päälliseksi saat hyvän mielen, kun pystyt neuvomaan ja auttamaan ihmisiä!

 

Myös muita vapaaehtoisia tarvitaan. Ilmoittaudu kymenlaakso(at)sydan.fi. Kerro viestissäsi kuka olet ja millaisia tehtäviä olet valmis tekemään. Viestisi saatuamme olemme sinuun yhteydessä ja etsimme juuri sinulle sopivan tavan tehdä sydäntyötä!

Sydämellisesti tervetuloa mukaan joukkoomme!